Prijzen

Tubexpert is gespecialiseerd op het gebied van op maat gemaakte uitlaten.Niet alleen voor auto’s maar ook voor lichte vrachtwagens, boten , moto’s , racewagens,… Al onze uitlaten worden vervaardigd in 304 Inox met dempers en sierstukken die we zelf vervaardigen.Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in TIG lassen , alle uitlaten worden dan ook enkel en alleen maar met TIG gelast om een mooie en sterke las te kunnen garanderen.

We hebben een prijslijst voor personen wagens zodat u een idee hebt welke prijs u kan verwachten als u met ons zou willen samenwerken. Alle prijzen zijn incl. BTW .

Sierstukken

We hebben een ruim gamma aan sierstukken op voorraad , deze zijn allemaal door onze eigen productie afdeling vervaardigd. Voor een sierstuk rekenen we telkens €50.

We kunnen gerust op uw wagen een sierstuk van ons plaatsen , dit komt op €50 per sierstuk + €70 per werkuur. U kan rekenen dat we hier ongeveer 1,5 a 2 uur mee bezig zijn.

Einddemper

TubeXpert heeft een grote voorraad aan einddempers die vervaardigd worden in onze eigen productie afdeling. Door dit ruime aanbod kunnen we een demper op uw wagen plaatsen die het perfecte geluid geeft dat u wou. Afhankelijk van het demper formaat en demper type kunnen we het geluid harder of zachter maken, en zwaarder of scheller laten klinken.

Een nieuwe uitlaat vanaf de achteras naar 1 kant met een demper uit ons gamma komt in totaal op €450 zonder sierstukken .

prijs per siertstuk is €50

Voor een auto met standaard links en rechts een einddemper kunt u bovenstaande prijs per kant aanhouden.

Hetgeen dat ook mogelijk is , is een uitlaat (vanaf de achteras) zonder einddemper. Dit geeft het maximum aan geluid als u enkel de einddemper wil aanpakken. De kostprijs hiervan is €300 zonder siertukken naar 1 kant van de wagen en €450 als u naar beide kanten van de wagen een uitlaat wil.

Het is zeker mogelijk om bij een wagen met standaard een enkele uitlaat aan de linker of rechter kant een dubbele uitlaat vanaf de achteras te maken die zowel naar links als rechts gaat. (als er genoeg plaats is)

Indien uw bumper geen uitsparing heeft kunnen we deze er zeer netjes inmaken, zonder lak beschadiging! Dit komt op €35 per uitsparing.

Het is ook mogelijk om een einddemper met kleppensysteem te nemen. Deze kan u open of dicht zetten door middel van een afstandsbediening. Hiervoor mag u rekenen op een meerprijs van €600

 

Cat back systeem

We kunnen natuurlijk ook een Inox uitlaat op maat maken voor uw auto vanaf de katalysator/roetfilter.

U kan zelf kiezen of u hier een demper bij tussen wil of niet. Zo kan u dus kiezen tussen meer geluid of hetzelfde als origineel. Voor deze uitlaat rekenen we de volgende prijzen :

 

Vanaf de cat tot achteraan naar 1 kant zonder dempers = €550

Vanaf de cat tot achteraan naar 1 kant met dempers = €700

Vanaf de cat tot achteraan naar 2 kanten zonder dempers = €700

Vanaf de cat tot achteraan naar 2 kanten met dempers = €850

 

Prijzen zijn exclusief de sierstukken.

Bovenstaande geldt voor een enkel gevoed uitlaatsysteem. Bij auto’s waar standaard de uitlaat al dubbel is uitgevoerd vanaf de voorkant, kost een dubbel cat back systeem €1100 zonder dempers en €1400 met dempers. Hierin kunnen we tegen meerprijs nog een X-stuk tussen zetten.

 

Indien uw bumper geen uitsparing heeft kunnen we deze héél mooi maken voor u , zonder lak beschadiging!

Prijs hiervoor is 35 euro per uitsparing.

Wil u een klepsysteem op uw cat back uitlaat? dan kan dit voor een meerprijs van €600 !

 

Spaghetti spruitstuk

Een op maat gemaakt spaghetti spruitstuk voor een 4 cilinder motor kost ongeveer €800. Deze wordt opgebouwd uit een 10 of 12mm dikke flens die in onze eigen werkplaats professioneel met CNC wordt uitgefreesd en een buizen complex dat tot op de millimeter juist is uitgekiend zodat uw wagen de beste prestaties levert.

 

Downpipe

Voor bijna elke wagen die voorzien is van een turbo kunnen we een op maat gemaakte downpipe leveren , deze worden voorzien van een zelf geproduceerde flens die perfect op uw turbo past. Er wordt veel aandacht besteed aan de vorm van de downpipe zodat deze perfect past en een ideale stroom van uw uitlaatgassen geeft. Elke downpipe wordt voorzien van een flexibel. De prijzen van de downpipes gaan van €480 tot €600 , dit ligt er aan of u een basis model heeft of een zeer moeilijke waar veel demontage werk bij aan te pas komt.

 

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.